Udtalelser

5/5
Jeg lider af astma, og har et lille problem med hjertet, hvilket for mig har betydet tiltagende vanskeligheder med åndedrættet, især i løbet af de sidste par år. I den forbindelse blev jeg opmærksom på Åndedrætsterapi v. Sofie Grøne, og fik booket et forløb på 5 sessioner med 1:1 åndedrætsterapi.

Allerede efter første session kunne jeg mærke en kæmpestor forskel. Det føltes som om jeg var blevet 10 – 20 år yngre, med betydeligt bedre vejrtrækning og betydeligt bedre velbefindende.

Nu, efter 5 sessioner, har jeg en stærk følelse af at have fået ”styr på” mit åndedræt med deraf øget velvære i hverdagen, og meget større overskud og energi på arbejdet og i fritiden, ligesom jeg nu sover rigtig godt om natten, og i det hele taget har fået mere ro på mit liv.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Sofie Grøne.
Sofie er et rigtig godt menneske, sød, rar og venlig og meget sympatisk. Sofie udstråler en stor ro og kontrol over situationen, så man finder lynhurtigt en meget stor tryghed i Sofies nærvær og de øvelser, man kommer igennem. Sofie er yderst kompetent ift. åndedrætsterapi og åndedræt i det hele taget, og de gavnlige virkninger et godt åndedræt har på kroppen og sindet. 🥰
Ib Rasmussen
- Om 1:1 Åndedrætsterapi
5/5
Øvelserne har givet mening fra dag ét. De er enkle og har en effekt på hele kroppen. Det er fantastisk. Jeg bruger øvelserne hver dag.

Efter 14 dage oplever jeg, at jeg ikke længere bliver stakåndet, og at jeg kan trække vejret ned i maven igen.

Bevidstheden om kroppen og øvelserne er på så mange måder helt fantastiske.

Jeg kan klart mærke en forbedring af min vejrtrækning. Min krop åbner langt mere op og jeg oplever ikke åndenødsanfald. Når jeg bliver forpustet har jeg nu fået redskaber til at håndtere det.

Sofie er enormt behagelig og rar.
Jette Østergaard
- Om 1:1 Åndedrætsterapi
5/5
5/5
Kort fortalt, så har jeg lært at trække vejret bedre. Før jeg startede ved Sofie trak jeg stort set altid vejret gennem munden. Nu er jeg bevidst om at jeg skal trække vejret gennem næsen - og det alene føler jeg har gjort en stor forskel for mit almene velbefindende.

Jeg var heller ikke ordentligt i stand til at foretage en ordentligt dyb indånding før jeg mødte Sofie. Nu forstår jeg, hvad det egentligt betyder, at trække vejret “ned i maven”.

Jeg har oplevet en mærkbar forbedring af min livskvalitet efter jeg startede ved Sofie. Især de små nemme praktiske øvelser, som jeg har kunne bruge i hverdagen, har bidraget til en hverdag med mindre stress og større livsglæde.

Sofie er god til at skabe tryghed, og er meget nærværende. Det var en stor oplevelse at prøve meditation, og det tror jeg ikke at jeg ville have kunnet opleve, hvis jeg ikke følte mig 100% tryg i omgivelserne. Overordnet vil jeg sige, at jeg virkeligt synes at jeg har fået meget ud af de tre sessioner, jeg har haft, og at det er noget jeg i fremtiden vil prioritere at anvende i min hverdag.

Jeg føler virkeligt at jeg har fået værktøjer som jeg kan bruge til noget i min hverdag. Jeg føler mig generelt mindre stresset. Jeg føler også, at jeg gennem vejrtrækningsøvelser, er i stand til at “komme ned på jorden igen”, hvis jeg begynder at føle mig “stresset”.

Jeg troede ikke at jeg ville kunne få så meget ud af behandlingerne, som jeg faktisk har fået. Behandlingerne har langt oversteget mine forventninger. ​
mikkel barbré
- Om 1:1 Åndedrætsterapi
5/5
Jeg har fået et større fokus på mit åndedræt, og hvordan mit åndedræt kan hjælpe mig til at skabe ro på tanker og følelser.
Jeg synes det var nogle lette og brugbare øvelser, som jeg kan bruge i min dagligdag hjemme og mens jeg er på arbejde, uden at jeg skal bruge en masse energi på det.
Sofie er meget nærværende og husker den enkeltes behov og udfordringer, og har en imødekommenhed, der gør en tryg ved at være åben og ærlig.
Christina johnsen jensen
- Om Åndedræts- og mindfulness holdforløb
5/5

F
Først og fremmest er jeg blevet bevidst om mit åndedræt generelt og i forskellige situationer.
Jeg har fået konrete øvelser og teknikker, som jeg kan træne og anvende i forskellige situationer.

Jeg bruger øvelserne dagligt eller ugentligt.


Igennem forløbet har jeg været optaget af mine følelser omkring pressede/stressede situationer.
Både før, under og efter forløbet oplever jeg disse følelser, men før forløbet blev jeg mere trist og irriteret over følelserne.
Gennem forløbet har jeg lært at acceptere følelsen når den opstod, været forstående overfor den og brugt vejrtrækningsteknikker.
På den måde har følelsen stadig været der, men har fyldt mindre.

Jeg har fået lysten til at lære mere om mindfulness, åndedrættet og meditationer.

Mails med øvelser, tips og tricks efter hver gang, har været brugbart for mig.

Sofie har været en behagelig instruktør, som har formået at skabe en tryg relation til alle kursister.

Nadia Tinghøj
- Om Åndedræts og mindfulness holdforløb
5/5
Jeg har fået gode redskaber til, hvordan jeg arbejder med mit åndedræt, og de øvelser jeg har fået med hjem, må siges at virke.

Efter hver behandling har jeg fået ny nyttig viden. Jeg er meget overrasket over, hvor ’lidt’ der egentlig skal til for at komme i mål med et godt og sundt åndedræt.

Øvelserne giver absolut mening for mig og jeg bruger dem hver dag både i afslappede situationer, men bestemt også hvis min angst bryder igennem og jeg lige har brug for at tælle til 10.

Jeg føler ikke længere konstant trykken for brystkassen, hvilket jeg har gjort længe.

Jeg har fået mere styr på min puls og mine hjerteslag, hvilket også resulterer i mindre hovedpine.

Sofie er en utrolig sød og behagelig person, hvilket har gjort at jeg hele forløbet igennem har følt mig godt tilpas. Jeg har følt mig set og hørt. Sofie har gjort alt for at hjælpe mig og virkelig sat sig ind i min problematik.
Carina Lanner
- Om 1:1 Åndedrætsterapi
5/5

Hvis man ønsker en meditativ oplevelse og effektive teknikker til at styre sin vejrtrækning – og derved lære at komme let ned i gear og stresse af – kan jeg varmt anbefale et forløb hos Sofie.

De behagelige teknikker som blev guidet grundigt, giver en ro i kroppen og sindet og åbner alle sanser på én gang.

Jeg er fan 👍

Peter Stiller Schrøder
- Om Holdtræning
5/5

Jeg valgte at deltage i Vejrtrækning og velvære, fordi jeg havde brug for, at finde balancen igen, efter langvarig stress-sygemelding. Samtidig var jeg nysgerrig på, om kurset kunne hjælpe ifht. min astma. Min forventning var, at få redskaber til, at finde den indre ro samt evnen til, at slappe af igen - både i krop og sjæl.

Jeg har fået så meget ud af forløbet. Jeg kan nu styre vejrtrækningen, uden at gå i panik. Jeg kan skabe ro i kroppen med vejrtrækningsteknikkerne. Jeg kan nu anvende den 3-dimentionelle vejrtrækning, hvor jeg kommer helt ned i maven og helt ud i lungerne. Jeg har fået mere kropsbevidsthed, og jeg er blevet bevidst om, hvor mit stress "sidder i kroppen". Og jeg har lært massageteknikker, som jeg selv kan udføre med bolde herhjemme. Det er alt sammen så godt og nemt, at udføre øvelserne herhjemme.

Sofie underviste med stor ro og imødekommenhed. Det gjorde, at jeg følte mig fuldstændig tryg i rummet og havde nemt ved, at følge hendes instrukser. Øvelserne var "simple" og nemme at udføre - man kunne ikke gøre det forkert.

Anette nysom
- Om holdforløbet: Vejrtrækning og velvære